Jag är en sjukling.

Mina outfits om dagarna blir inte roligare än detta, jag glider mest runt i min rosa mjukisdress och dricker te och varm choklad, går jag inte i köket och fyller på min kopp sitter jag vid datorn eller ligger i sängen. Det är ungefär vad jag orkar göra. idag mår jag sämre, varför blir det inte bättre? Det kliar och gör ont som satan i halsen, och hostar snart upp mina lungor känns de som? Sen känner jag mig hängig och har huvudvärk, och vaknade imrose och var förkyld med. Men har iaf ingen feber (Y) vilket är skönt. Så jag tog mig i kragen och ringde läkaren, mammi tjatade på mig. Kanske lika bra då? Det skulle ju kunna vara halsfluss eller någe? Nu ska jag fortsätta vila, vi hörs senare 🙂

Fortsätt gärna ställa frågor i frågestunden, ni har tills ikväll på er :):) BOMBA MIG! 😀 har redan 30 kommentarer, wiihuuuuuuu!! Bästa ni
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *