Taggad.

Jag är riktigt taggad inför utgång ikväll!! Fast att jag är halvsjuk, och ska upp och jobba klockan 9 imorgon. Men det klarar jag vett ni 😀 inget bangande här inte, nej nej nej! Dock är inte mina vänner så jävla taggade! Framför allt inte Klara, men jag få rväl köra samma räddning som sist? När en urballad asarg Klara tar in en på toan, och vill inget annat än hem och jaja de var ett himla liv, då kom jag med min smarta ide. Jag bjuder henne på te 😀 Gissa om hon stannade hela kvällen? jaaahrrrå 🙂 Får nog köra på den ikväll med!! Det är dock inte okej att dricka te på otten, eller JO om man heter Klara Jonsson. Senare kommer Klarus hit, då ska vi käka lite middag mysmysmys!

Vänner är vi taggade? COME ON! PARTY LIKE A ROCKSTAR

Mitt nyfärgade hår nedanför hihi.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.