Jag vill ha all er information.

Jag och tjejligan är väldigt sugna på att dra utomlands i sommar i Augusti ungefär, vi är riktigt sugna på Magaluf vi ska nog dock inte boka nu det blir nog att försöka få tag i en sista minuten eller sådär. Men jag skulle gärna vilja ha så mycket information jag bara kan få? Som hur ni tog er dit? vad det kostade att åka dit? med vilket bolag? Bokade ni flyg och hotell direkt? eller tog ni boende där nere? vad det är för priser där? hur det är med barer/resturanger och vad man ska tänka på? Ge mig all information ni bara kan, skulle bli jätteglad! För jag tror nog en hel del där ute har vart i Magaluf?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.