We have to

Bästa fräckisen, längtar tills uteserveringen.

Har blivit till ett måste i veckan, nu de senaste tre-fyra veckorna har jag och tjejerna tagit en fika på fräcka, me like. Väldigt mysigt måste jag säga, idag fikade vi kanske 3 timmar? hjälp? Jag har blivit en riktigt fikatjej, var aldrig de förut. Kommer ihåg när jämt jag och Klara sa att vi skulle fika, köpte något smarrigt satte oss ner åt upp de och gick inom loppet av 15 min, haha sämsta vi! Så vi har blivit riktigt grymma på de här. Så nu bara vet man att nästan varje vecka får man sms av antingen Klara, Disa, Millan, Sara, Sally, Lollo, Frida ( okej händer dock inte så ofta att jag får av Lollo, Sally & Frida) men de brukar oftast vara med iaf 🙂 hihi. Så fika på fräckan har blivit till en tradition sådär i veckodagarna. Det gillar vi ♥ Okej ofta jag ballar ur och skriver världens fikainlägg, ojoj nu rä det nog dags att flytta sig ifrån datorn innan jag slirar iväg ordentligt med texterna! Det är nog bättre att vi hörs imorrn 😀

Pusshejsan!

Måste tillägga att för tillfället suger ni på att kommentera (A) för de senaste dagarnar har ni varit riktigt gyrmma. KOM IGEN!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *