my weekend.

Jag har haft en riktig superduperhelg med mina bästa ♥ i fredags så firade vi Klara, vilket var himla trevlans en jävla massa folk och härlig stämning iaf oftast haha. Det vart ju en riktigt komakväll om man säger så! Bilderna får säga sitt, mera bilder kommer vart efter när Klara orkar lägga in dom på datorn. Vaknade dagen därpå alldeles för tidigt, men så kan det gå städade och chilla dagen lång, åkte sen in till stan med Linnea&Klarabus för att äta våran efterlängtade pausallad som var guld värd. Det har blivit nya standarden, pausallad=bakiskäkSenare på lördagkvällen åkte jag hem, fixa till mig litegranna eller rättare sagt fräsha till mig litegranna. Gick bort till Erika där resten av kvällen/natten spenderades, vi skulle äta thaimat men hade varken bil eller ork att ta bussen in, så det slutade med att vi gick till Ica och köpte massa tjockissaker. Sen så myste vi framför Melodifestivalen och film 🙂 Nu sitter jag hemma hos Erika 🙂 vi gick upp för ett tag sen.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.