Du frågar och jag svarar.

( bild från Turkiet i somras)

Det är många som undrar hur ofta jag solar? eller vad jag gör för att jag jämt är så brun? Eller om jag använder brun utan sol? Nu ska ni alla som undrar få erat svar ..

Svar:  jag var ju liksom utomlands 3 gånger förra året, och solat ltie där mellan vilket gör att jag fort har en riktigt bra grund och hållit de i liv hela tiden, h och smörjer in mig som en tok 🙂 hur mycket jag solar varierar verkligen. Vissa perioder solar jag inte allsm kan gå några månader, men nu har jag solat ett par gånger sen jag kom hem från Brasilien! kanske solar 2-3 ggr i månaden, men som sagt detta varierar, jag solar inte jämt 2-3 varje vecka!  Absolut inte, för jag börja tänka på de här med hudcancer och allt och ush det är hemskt, men som sagt jag har bra grund kvar sen utomlandssemestrarna, det var längesen jag var riktigt sådär kritvit och blek. Brun utan sol? nej det är jag itne så förtjust i, jag kan ta lite bara på armarna eller ansiktet nån gång, men händer väldigt sällan! Tycker mest de ser orange, fläckigt och luktar illa 🙂 Mne det är ju olika, visa brun utan sol produkter är ju jättebra.

Även många frågor om löshår, men svar nej jag har inte löshår och har heller aldrig haft ..

Hoppas ni fått svar på er fråga? 🙂

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *