Wonderful day.

Jag har haft en riktigt bra dag 🙂 Dagen i skolan har varit ganska slapp, inte gjort något speciellt bara haft roligt med mina  classmates och hade sjukt roligt på samhällslektionen 😀 Sen direkt efter skolan så vart det att åka och träna med Anton. Vi gymmade ungefär en timma, sen var det dags att gå till stan för att möta upp Erika. Hade visst förvecklats dag, så vo tog en liten runda på stan gick til paus och köpte med oss världens godaste sallad hem, slog oss ner i sängen med salladen och titta på först Andravenyn, sjukt bra avsnitt sen nörda vi till the hills, vi nörda så mycket att vi båda somna hihi  väldigt mysig tisdag måste jag säga. ♥ dagens enkla, tråkiga outfit kom med på ett hörn också.


0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *