Killkatergorin.

Jag måste ju börja blogga mycket mer om till killar, visst? Jo det måste jag verkligen! Dels för deras skull, eftersom det fakstikt är rätt många killar som läser, plus att jag tycker det är grymt kul med killemode och killkläder också. Tänkte att jag skulle skapa en killkatergori? vad tycker ni om det? där jag tipsar om olika saker? så som frisyrer, hemsidor, klädtyp? och kläder ur huvud yaget 🙂 Börjar då att med att länka till den shyssta sida, där ni hittar grymt coola kläder! Mahoyo

Tycker alla dessa tre var grymt coola, och snygga! Detta passar mer den modiga killen, och den som kanske har sådan stil? jag måste bara säga att jag älskar killar med snygg klädstil, det är ju halva grejjen liksom? inte för att vara ytlig, men det gör sjukt mcyket.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.