i wanna wake up with you.

vad har hänt med mina sovvanor? Detta är inte likt mig, just nu sitter jag uppe halva nättera känns det som, jag som brukar iaf vara i säng runt 10, nu är klockan över 12? ush jag får panik! Fråga mig inte vad jag gör? Haha så kan de gå, men det får jag helt enkelt ta och ändra på, något jag ändrat på är mina träningsrutiner iaf. Har börjat träna på allvar nu, känns underbart! Plus så ska Erika börja träna på badet med, kan de bli bättre? Nu har jag både Klara, Anton, Mammi, Sara och Erika att pumpas med på gymmet 😉 Imorgon blir det också träning, ska träna med Anton 🙂 Vi körde Bodypump på idrotten idag med, det känns bra. SUNE DÖDAR OSS! ;P

planer inför veckan:

Måndag: fixa o styra och firat Klara 🙂
Tisdag: plugga och träna med Anton
Onsdag: praktik, träffa Erika 🙂

och så måste jag övningsköra med, och kanske ta en fika med tjejerna? let se, let se!
Jag ser fram emot en nya vecka, med nya tag och nya möjligheter right?

Godnatt, nu måste jag ta och skutta till sängen som Sara säger, känns skönt att jag inte är den enda som sitter uppe såhär sent? Hon är fan snäppet värr, människan skulle gå ta ett bad nu sisodåär klockan 12 på natten :D? HAHA!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.