I’m so happy

jag känner mig ungefär såhär glad just nu 🙂 det bara händer väldigt mcyket roliga saker nu och igår när jag var på Lindex frågade chefen även om jag kunde extrajobba lite nu nån lördag i Mars, sen även hoppa in lite Lördgar och kvällar i April. Jag vart superglad 🙂 och sen det bästa, när vi stod och prata om jobb och sådär frågade jag hur de hade tänkt med sommarjobb? om jag kunde jobba där den här sommaren också? Hon sa klart du får 😀 oh jag är så glad! För jag trivs så sjukt bra där, och tjänar bra! Kan kanppt få bättre sommarjobb? Jag har ju tom valt att ha min praktik där för jag trivs så bra. Jag går dit med ett leende på läpparna varje gång. TACK TACK TACK TACK!

Sen imorgon är det fredag också, jag måste köpra tidningen imorrn också 😀 se hur allt blev, spännande!! och snart ska jag in till stan och möta upp Anton så vi gå och sola sen kanske ta en runda på stan eller gå och käka! Kan det bli bättre? Anton kan vara världens bästa killkompis ♥

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *