Dagens 2 roliga händelser.

HAHHAHA gud vad jag har skrattat idag! Men här är helt klart dom två roligaste. Dock lite svårt för er att förstå som inte ser det framför sig, det känns alltid lika fjantigt att berätta något roligt för några andra, för de upplever ju det inte som på samma sätt som när man var med om det, men skitsamma! Nu ska jag berätta iaf 😀

Först så sitter jag och tjejerna på Fräcka och har en riktigt mysig fika 🙂 det börjar med att Klara sitter och leker med sin lilla läppglansburk, hon sitter och pillar och plockar med den en hel del, men efter ett tag lekte hon för mycket med den så att den flög iväg, den verkligen flög och hamnar i en tants påse och alla följde det där läppglansen med blicken och alla utbröt i skratt när den hamna där i, det såg jävla roligt ut! Fatta vad pinsamt, saker är den att dom här som satt brevid oss hade ju inte en enda aning om det, dom hade ju inte sett eller hört någonting. Så Klara får böja sig fram och säga till henne att hennes läppglans ligger i hennes påse, HHAHHAHA! Så jävla pinsamt! Man bara såg hur Klara ville försvinna för ett tag. Som sagt det kanske inte låter så roligt, men det var sjuuuuuukt kul! 😀 Här kommer en video där hon laddar inför att ta steget och be om läppglanset ;P

Dagens nummer två: Jag skriver sms med Sara, sen efter ett par sms skriver hon " hahha jag gick in i en stor gren när jag skrev till dig .. Rakt i nyllet" HAHHA tänk er själva vad roligt de skulle ut, jag kan verkligen se det framför mig! Hoppas någon såg henne 😉

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.