Intervjuen

Dagen började med att möta upp Karin, sen gick vi in til mig så visade jag garderoben och sådär sen var fotandet i gång i alla möjliga poser, sittandes, ståendes, och liggandes. Vi tog jättehäftiga bilder och hoppas att någon blev bra iaf? Spännande att se vilken bild det är som kommer med? Sen så kom juornalisten som skulle intervjuva mig, det var ganska många frågar typ som; Varför bloggar du?, Vad bloggar du om? Tror du  bloggarna har någon makt i samhället? Hur många läsare jag har? Om jag vill bli större? Tips på att få fler läsare till sin blogg? and so on. Sen tog jag och Karin lite extrabilder och det ska bli så spännande att få se alla. Jag tror allt gick ganska bra, eller jag hoppas det iaf. Det är alltså jag och 2 tll bloggar som kommerdelta i detta repotage. Alla tre bloggar kommer från Norrköping. Detta kommer bli ett uppslag på 2 sidor i tidningen med intervjuerna och bilder. Det kommer att vara i tidningen nästa Fredag i folkbladet 🙂 på ungdomssidan.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.