I’m back

Hejsan Allihopa! Nu är jag tillbaka igen, antingen för alltid eller bara för ett tag.  Trivs jag inte så byter jag tillbaka till Metrobloggen. Så jag har kvar min blogg där sålänge. Jag ska testa på hur det är att blogga här igen iaf. Hoppas innerligt att ni kommer fortsätta läsa min blogg. Denna blog kommer innehålla precis samma saker som sist " Min shopping, träning, tankar, outfits, kläder, mode, tankar, åsikter, horoskop, dagens fråga och mycket annat 🙂 Som ni ser, så ser den nästan exakt likadan ut också. Hoppas att jag får lika många läsare här, och att ni hittar hit. Jag hoppas det kan bli att jag får ännu fler läsare! Något jag vill börja med att fråga är vad vill ni se mer av i min blogg vad gillar ni mest?

www.refre.blogg.se ( rebfre var upptaget och refre funkar ju lika bra,
 det är alltså förtkortning på mitt namn för er som inte förstått det?) kort och enkelt. Do you like it?

Ny blogg, med nya tag och nya möjligheter ♥

Puss&kram Rebecca

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.